CZ

Ukončení projektu Rozšíření nabídky dalšího vzdělávání v oblasti ICT

12.01.2015

V rámci projektu „Rozšíření nabídky dalšího vzdělávání v oblasti ICT“ realizovaného díky podpoře Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a spolufinancovaného Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR pod registračním číslem CZ.1.07/3.2.08/04.0077, došlo v rámci partnerství společností CZECH CLOUD CLUSTER a GRADUA-CEGOS, s.r.o. k vytvoření vzdělávacího programu v oblasti ICT se zaměřením na možnosti využití cloudových ICT nástrojů na podporu firemních procesů.

Byly vytvořeny komplexní vzdělávací programy složené z 5 dílčích kurzů. Ty byly ověřeny zástupci cílové skupiny manažerů firem v Jihočeském kraji. Účastníci získali nové znalosti a dovednosti, které jim umožní vyhodnotit ekonomickou efektivitu stávajících procesů, analyzovat možnosti aplikace ICT nástrojů, případně připravit přechod na zvolené cloudové řešení a řídit celý proces změny.

Pracovní tým lektorů vytvořil metodiky k jednotlivým kurzům a lektoři obou partnerů byli proškoleni a vytrénováni pro lektorování nově vytvořených kurzů.

V případě dalšího zájmu jsou naše kurzy nabízeny v katalogu vzdělávání pro rok 2015 společností GRADUA-CEGOS, s.r.o.